Glaszetter in Hulst: Vind de goedkoopste Glasspecialist, Kosten & Prijzen voor spoedklussen, Offertes van bedrijven of zzpers gezocht per uur of klus

Een glaszetter uit Hulst staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om de service glasherstel van een gebroken ruit of het plaatsen van nieuw isolatieglas.


( Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u spoedig de prijsopgave van een voordelige glaszetter bij u in de buurt.)

Op deze pagina leest u alles over wat glaszetters voor u kunnen doen.

Daarbij vindt u handige tips bij het inschakelen van glaszetters en meer informatie over de kosten. Hoe vindt u gemakkelijk een goede glaszetter?

De offerte is niet alleen volledig gratis, maar ook geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting! 

Heeft u glasschade? Bel dan meteen de 24/7 spoedservice voor glasherstel. 

Er is altijd een glaszetter in uw omgeving beschikbaar, die dezelfde dag nog ter plaatse kan zijn voor spoedreparaties.


Glasschade? Maak gebruik van onze 24-uurs glasservice in Hulst!

Heeft u glasschade? Laat deze snel herstellen door een professionele glaszetter met onze 24-uurs glasservice in Hulst

Dit betekent dat een ervaren vakman dezelfde dag nog ter plaatse is om de schade te verhelpen. 

glaszetters plaatsen dubbel glas na inbraak in de hele straat

Het herstellen van schade vermindert niet alleen het risico op inbraak en vandalisme, maar voorkomt ook warmteverlies. Door de schade direct te laten herstellen, kunt u vanavond met een gerust hart gaan slapen. 

De glaszetter vervangt de gebroken ruit direct of voorziet indien nodig in een noodoplossing

Daarnaast zorgt hij ervoor dat de glasscherven veilig worden verwijderd en de kapotte ruit wordt afgevoerd. 

Heeft u direct een glaszetter nodig? Bel of kom direct in contact met een vakman in uw regio.

Wat doet een glaszetter?

Een glaszetter is gespecialiseerd in het installeren, repareren en vervangen van verschillende soorten glas. Hun taken omvatten onder andere:

Plaatsen van glas: Dit omvat het installeren van verschillende soorten glas in ramen, deuren, kozijnen en andere structuren. Dit kan onder meer enkelglas, dubbelglas (isolatieglas), veiligheidsglas, gehard glas of speciale glaspanelen omvatten.

Reparatie van glas: Glaszetters zijn vaardig in het herstellen van beschadigd glas, zoals het repareren van gebarsten of gebroken ruiten. Ze kunnen ook beschadigde kozijnen repareren en eventuele lekkages in isolatieglas verhelpen.

Advies geven: Glaszetters kunnen advies geven over welk type glas het meest geschikt is voor specifieke toepassingen, rekening houdend met factoren zoals isolatie, veiligheid, geluidsisolatie en esthetiek.


Maatwerk: Ze kunnen op maat gemaakte glazen oplossingen bieden voor specifieke projecten, zoals glazen douchewanden, glazen balustrades of glazen interieurpanelen.

Veiligheid waarborgen: Tijdens het werk zorgen glaszetters ervoor dat alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd om letsel te voorkomen, zowel voor henzelf als voor anderen op de werkplek.

Glas plaatsen Hulst

Het installeren van glas is een van de voornaamste taken van een glaszetter

Deze dienst omvat verschillende opties: steeds meer mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om dubbel glas te laten installeren om te besparen op energiekosten. 

Daarnaast behoren ook veiligheidsglas, glas-in-lood en interieurglas tot de mogelijkheden.

Wanneer u een vakman inschakelt voor het plaatsen van uw glas, kunt u rekenen op deskundig advies

Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Een ander voordeel van het laten installeren van nieuw glas is dat u kunt profiteren van maar liefst 15 jaar garantie op zowel het glas als de installatie! 

Deze garantie vervalt in de meeste gevallen als u zelf het glas zou installeren.

Glas vervangen Hulst

Waarom zou u overwegen om het glas in uw huis te vervangen? Er zijn verschillende belangrijke redenen hiervoor. 

Merkt u bijvoorbeeld dat er 's ochtends veel condens op uw ramen zit? Hoogwaardig isolatieglas kan dit probleem oplossen

Bovendien verbetert het de isolatiewaarde en verhoogt het de veiligheid, waardoor u kunt genieten van optimale bescherming in uw huis.

veiligheidsglas plaatsen in vrijstaande woning


Let op: wanneer u ervoor kiest om uw glas te vervangen, is het mogelijk dat ook de kozijnen moeten worden vervangen

Vooral bij zeer oude kozijnen is het verstandig om ze te vervangen. Soms is dit zelfs noodzakelijk, omdat de oude raamkozijnen mogelijk niet breed genoeg zijn voor de nieuwe dubbele of zelfs driedubbele glasplaten.

Glasreparatie in Hulst

Er zijn diverse situaties van glasschade waarbij het essentieel is om onmiddellijk een glaszetter in te schakelen

Een daarvan is een gebroken ruit, hetzij door opzettelijke handelingen zoals inbraak of vandalisme, hetzij door een ongeluk, bijvoorbeeld door een bal die tegen het raam is geschopt

Het is van cruciaal belang om deze schade direct te herstellen, aangezien het de kans op vandalisme en inbraak vergroot. 

Een glaszetter herstelt dit door de gebroken ruit onmiddellijk te vervangen door een op maat gemaakte glasplaat.

Als dit niet mogelijk is?

Dan bestaat de herstelprocedure uit het aanbrengen van een tijdelijke glasplaat over de gebroken ruit. 

Hierdoor wordt voorkomen dat iemand zich verwondt en hoeft u zich geen zorgen te maken over inbraak of onnodig warmteverlies.

Wat kost een glaszetter?

De arbeidskosten van een glaszetter worden meestal berekend op basis van een uurtarief

Wanneer u een glaszettersbedrijf inschakelt, betaalt u doorgaans tussen de €40,- en €65,- per uur. 

Voor een zelfstandige glaszetter ligt het gemiddelde uurtarief tussen de €35,- en €45,-. 

Zelfstandige glaszetters hebben over het algemeen lagere kosten omdat zij geen kantoor en minder administratieve lasten hebben. 

Een glaszettersbedrijf daarentegen heeft vaak meerdere gespecialiseerde medewerkers in dienst, wat kan resulteren in een snellere service. 

Bovendien hebben glaszettersbedrijven doorgaans een ruimere voorraad van diverse glassoorten beschikbaar. 

Naast arbeidskosten moet u ook rekening houden met materiaalkosten, die afhankelijk zijn van het type glas dat u kiest. 

Hoe hoger de isolatiewaarde van het glas, hoe hoger de prijs. Bijvoorbeeld, HR-glas kost doorgaans rond de €70,- per vierkante meter, terwijl beter isolerend HR++-glas vaak ongeveer €85,- per vierkante meter kost.

Werkzaamheden

Gemiddelde kosten 2024

Glaszetter zzp’er€ 35,- tot € 45,- per uur
Glaszettersbedrijf€ 40,- tot € 65,- per uur
Dubbel glas€ 65,- per m2
HR+++-glas / triple glas€ 120,- per m2


Btw-tarief glaszetter

Als je besluit om nieuwe ramen te laten installeren, is de kans groot dat het gaat om beter isolerend glaswerk

In dat geval wordt het beschouwd als een isolerende verbetering

Naast het feit dat je jaarlijks kunt profiteren van lagere energiekosten, geldt er ook een btw-tarief van slechts 9% op de arbeidskosten.

In 2024 blijft het btw-tarief voor arbeidskosten en materiaalkosten glaszetters in Nederland doorgaans 21%

Dit tarief is van toepassing op de arbeidskosten en materiaalkosten van glaszetterswerkzaamheden. 

Let op dat er mogelijk uitzonderingen of wijzigingen kunnen zijn, dus het is altijd verstandig om de meest recente informatie te raadplegen bij de Belastingdienst of een belastingadviseur.

Welke soorten glas plaatst een glaszetter?

Een glaszetter plaatst verschillende soorten glas, afhankelijk van de behoeften en vereisten van de klant. Enkele veelvoorkomende soorten glas die een glaszetter kan plaatsen zijn onder andere:

Enkel glas: Dit is een enkele glasplaat zonder extra isolerende eigenschappen. Het wordt minder vaak gebruikt in moderne constructies vanwege de beperkte isolerende eigenschappen.

Dubbel glas (isolatieglas): Dit bestaat uit twee glasplaten met een tussenruimte (spouw) gevuld met droge lucht of een edelgas zoals argon. Dubbel glas biedt betere isolatie dan enkel glas en helpt energieverlies te verminderen.

HR-glas (Hoogrendementsglas): Dit is een vorm van dubbel glas met een dunne coating aan de binnenkant van het glas die warmte terugkaatst in de kamer. Hierdoor biedt het een nog betere thermische isolatie dan standaard dubbel glas.

HR++-glas: Dit is een verbeterde versie van HR-glas met een extra isolatielaag, waardoor het nog efficiënter is in het vasthouden van warmte en het verminderen van energieverlies.

Veiligheidsglas: Dit type glas is speciaal behandeld of samengesteld om sterker en veiliger te zijn. Het kan gehard glas zijn dat minder snel breekt en in kleine, onscherpe stukjes uiteenvalt bij breuk, of gelaagd glas dat bestaat uit meerdere lagen met een tussenlaag van kunststof die voorkomt dat het glas uit elkaar valt bij breuk.

Glas-in-lood: Dit zijn decoratieve ramen samengesteld uit kleine stukjes glas die zijn verbonden door loden strips. Een glaszetter kan helpen bij het restaureren of plaatsen van nieuw glas-in-lood.

Interieurglas: Dit omvat glazen panelen die worden gebruikt voor interieurtoepassingen zoals douchewanden, scheidingswanden, glazen deuren en glazen balustrades.

Waarom een glaszetter inschakelen?

Ervaren glaszetters beschikken over uitgebreide expertise in het installeren van diverse glasvarianten, waaronder dubbel glas

Door het gebruik van isolatieglas kun je jouw stookkosten verminderen.

Deskundig advies: Een glaszetter kan advies geven over welk type glas het meest geschikt is voor jouw specifieke behoeften, rekening houdend met factoren zoals isolatie, veiligheid, geluidsisolatie en esthetiek.

inbraak schade, spoedreparaties nieuwe ruit op zondag

Professionele installatie: Een glaszetter heeft de nodige ervaring en expertise om glas op een veilige en efficiënte manier te installeren. Dit zorgt voor een correcte plaatsing en voorkomt eventuele problemen zoals lekkages of luchtlekken.

Kwaliteitsgarantie: Door een glaszetter in te schakelen, krijg je vaak garantie op zowel het geleverde glas als de installatie ervan. Dit biedt gemoedsrust en bescherming in het geval van eventuele gebreken of problemen in de toekomst.

Veiligheid: Bij het werken met glas is veiligheid van groot belang. Een glaszetter beschikt over de juiste apparatuur en technieken om glas op een veilige manier te hanteren en te installeren, wat het risico op letsel vermindert.

Efficiëntie: Een ervaren glaszetter kan het werk snel en efficiënt uitvoeren, waardoor je tijd en moeite bespaart. Dit is vooral belangrijk bij spoedreparaties, waarbij snel handelen vereist is om verdere schade te voorkomen.

Wilt u de exacte kosten voor uw Glaszetter weten?
Vraag dan gratis hieronder offertes aan! ⬇️
Glaszetters in de buurt van "Hulst"

Bent of kent u een Glaszetter in Hulst? Meld een bedrijf gratis aan